Betrouwbare, duurzame en innovatieve laadpalen

Tegenwoordig worden er steeds meer laadpalen geïnstalleerd. De laatste jaren stappen namelijk meer mensen en bedrijven over op elektrisch rijden. Het afgelopen jaar was wel 20% van de in Nederland nieuw verkochte auto’s elektrisch. Voor bedrijven is het daarom voor zowel werknemers als gasten en klanten een uitkomst om op je bedrijventerrein een aantal oplaadpunten te laten installeren.

Laadpaal installeren op je terrein

We bieden laadpalen van betrouwbare partners zoals Easee, Alfen en StreetPlug. Met deze partners helpen wij jou graag verder om je van alle rijgemakken te voorzien. Zo hoef je geen uren meer te wachten tot je weer weg wegrijdt van kantoor. Bij ons staat je elektrische mobiliteit voorop!

Snelladen
Op steeds meer plekken kun je tegenwoordig snelladen. Langs de snelweg, op een industrieterreinen of op de parkeerplaats van sommige winkels kun je in een korte periode je voertuig tot 80% opladen. Dit gebeurd middels gelijkspanning (AC). Deze snellaadpunten zijn bedoeld om je naar je volgende bestemming te brengen maar niet om je auto tot 100% op te laden. Dat kan bijvoorbeeld gemakkelijk op het werk of thuis.

Thuis een laadpaal installeren?
Volledig opladen is iets wat makkelijk voor de deur kan gebeuren. Je hebt hier wel een veilig geïnstalleerd oplaadstation voor nodig en in veel gevallen ook een aanpassing aan de groepenkast. Onze installateurs hebben ruime ervaring met de installatie van oplaadpunten. Wij geven advies op maat, gebaseerd op jouw situatie, bij de keuze van de laadpaal en nemen graag het werk van je over van voorbereiding tot plaatsing. Voor meer informatie neem contact met ons op. 

Toekomstige wettelijke verplichting

Het is niet alleen fijn om genoeg laadpalen op je terrein te hebben, maar vanaf 2025 is het zelfs verplicht. Als je over meer dan 20 parkeervakken beschikt moet je ten minste één laadpaal tot je beschikking hebben. En wist je ook dat als je gaat renoveren of naar een nieuw bedrijfspand gaat, je al vanaf 10 parkeerplekken een laadpaal nodig hebt? Verstandig dus om niet tot 2025 te wachten en gelijk een nieuwe laadpaal te plaatsen!